fredag 17 februari 2012


Jag är en rätt så städad tjej som ofta inte hetsar upp mig över saker. MEN det finns en sak som får mig att bli fly förbannad. Detta stavas nazism.

I går fick jag reda på att några nazister skulle hålla ett torgmöte på min bakgård! Ni som inte vet vad det är, så brukar det ofta innefatta, att en man står och håller tal samt att "tankers" går runt med massa flygblad.

Oftast handlar dessa tal om, direkt citat "säkra den nordiska människans etniska och kulturella överlevnad."
 Vilket i princip betyder att vi inte får möjlighet att välja vilken partner man vill ha (Tex Jag får alltså inte skaffa mig en svensk kille utan ska hålla mig till asiatiska och vise versa) Dom menar på att den ariska rasen är överlägsen och därför har dom ett ansvar gentemot den?! Direkt citat "Det måste vara varje folks okränkbara rättighet att känna stolthet över vad det åstadkommit och besjälas av viljan att bevara sin ras ren för att kunna fullgöra sin uppgift på Jorden. "

Dom brukar även tala om, direkt citat "att avslöja och metodiskt bekämpa skadliga företeelser på skilda områden av nutida svenskt kultur- och samhällsliv, det andliga förfallet, rasförsämringen och nativitetsminskningen, den liberala slappheten och skönmålningen av ruttenhet och förfall, den dogmatiska likhetslögnen, historieförfalskningen, rättsrötan och ungdomsbrottsligheten, perversionsdaltet, den pornografiska smutslitteraturen, konstförfallet, de hysteriskapande och demoraliserande musikformern"


Med andra ord så vill dom jobba aktivt med att ta bort yttrandefriheten i kulturen, litteraturen och media. Stärka den nordiska tron (vad nu det kan vara. Men man hör ofta nazister mummla om asatron), förneka förintelsen, sätta en censur på konsten och förbjuda musik som inte är, enlig dom, rätt sorts musik i enlighet med deras smak. 

Jag kan hålla på i evigheter men kontentan är att dom står för allt som jag inte är och därför kände jag ett behov av att "var i vägen" för dom. 

Så jag har alltså stått i en timme på ett torg i dag, väntande, för att konfrontera dom. Nu blev det ju så att dom inte vågade visa sig och det kanske är den största segern. Även om jag personligen väldigt gärna hade velat plocka sönder deras argument =) Men jag är glad ändå, polisen var där, media och en hel del vänner (ca 30st) till mig. Detta får så klart mitt hjärta att spricka och jag är glad för att det finns så fina medmänniskor där ute. Vi alla gjorde ett bra jobb!


P.s alla citat har jag hämtat från nordiskanationalsocialister.com. Gå in och titta på deras smörja och bilda dig en egen uppfattning. För övrigt var det dom som skulle komma i dag. @viflyrmedsvansenmellanbena D.s

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar